torsdag 2 januari 2014

2 januari/2 januari

Jag läser just nu Please Ignore Vera Dietz och vi har varit i synk några dagar nu. På vår nyårsafton läste jag kapitlen om nyårsafton i boken. Likadant igår. Och nu är det den 2 januari både i den här världen och boken. Lite märkligt hur det blev så. Och hur det känns rätt att inte läsa mer utan vilja fortsätta vara i synk. Men nästa kapitel flyttar handlingen fyra veckor framåt i tiden så det blir inte någon långvarig samstämmighet. För jag tänker inte vänta fyra veckor på att läsa vidare. Om fyra veckor har jag förhoppningsvis läst ut en hög med andra böcker.

Det är också den 2 januari och jag har 0 olästa inlägg på bloglovin. Hurra! Kan jag försöka att aldrig ha mer än 20 olästa under året? Det kommer inte att gå, men det är en fin målsättning. Då kanske jag faktiskt kan kommentera lite mer och inte bara skumma igenom 86 olästa inlägg och markera en tredjedel som lästa. Vara mer närvarande och säga hej ibland. Hej!

(Ja, jag vet att det här är tredje inlägget på lika många dagar. Nej, jag vet inte hur länge den här störtfloden kommer att hålla i sig.)

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Eftersom det är Alla hjärtans dag idag så tänkte jag sprida lite kärlek (det är ju så dumt egentligen att jag bara gör det på just den här dagen, jag tänker ju ofta på hur mycket jag gillar er, men jag tänkte att jag kanske äntligen skulle göra slag i saken)

  Din blogg är så himla underbar och rolig och jag blir glad varje gång du uppdaterar! Dessutom blir jag glad varje gång jag får en kommentar från dig eller varje gång jag pratar med dig på Twitter. Dessutom är dina recensioner väldigt bra och jag älskar din blogg väldigt mycket! :D

  Så tack för din underbara blogg och jag hoppas att du haft en bra dag! :D

  SvaraRadera
 2. oj! har inte kikat in här på hela året (uppenbarligen, eftersom jag läste detta inlägg nu) och så har du läst Please ignore Vera Dietz, som jag läste ut igår och som jag typ inte hittar något om på svenska sidor! ja, det låter ju som ett långsökt sammanträffande och det är det kanske, men nog för att jag skulle tycka att det var kul/konstigt.
  men vad tyckte du om boken?

  SvaraRadera