söndag 4 maj 2014

Maj - en av årets bästa månader!!

När jag scrollade igenom mitt bloglovinflöde fastnade jag för ett inlägg från Cecilia på BookObsession med rubriken "Maj - en av årets bästa månader!!" för jag kände samma sak. Så mycket spännande på bokfronten den här månaden. Sen visade det sig att Cecilia och jag inte har en enda gemensam punkt vi ser fram emot, men det är ju bara roligt och ett tecken på hur mycket som händer i maj när sommaren står för dörren. Så jag stal helt enkelt rubriken och stoppar in mitt eget innehåll.

(Goodreadslänkar friskt för att vara en person utan goodreadskonto.)

We were liars kommer äntligen! När det tillkännagavs att den skulle komma i maj kändes det så oerhört avlägset men nu är vi plötsligt här?! En av mina största sorger som bokbloggare är att jag inte fått varenda människa att läsa E. Lockhart, men jag ska göra mitt bästa för att ändra på det när jag läst We were liars. (Ja, jag bara förutsätter att den kommer vara galet bra.)

Nina LaCour kommer med ny bok! Det har jag känt till i ungefär ett dygn så det var en positiv överraskning. Jag har fortfarande inte läst The Disenchantments, men översättningen (Inte vem som helst) kommer i juni så jag tar den då.

Andra författare som kommer med nya sommarböcker är Morgan Matson och Huntley Fitzpatrick och redan där är jag mer inspirerad att läsa sommarböcker än jag var hela förra sommaren.

I maj ser jag också fram emot att läsa BRA BÖCKER. Jag har varit i en jobbig zon där jag inte velat läsa heltokejbra böcker men samtidigt inte varit mottaglig för heltfantastisktunderbara böcker. Men nu skulle jag vilja ha något bra, kanske till och med heltfantastisktunderbart. Jag hoppas mycket på ovan nämnda, men också Jenny Hans senaste som jag just köpt (mitt första bokköp på sju månader?!!) och Elizabeth Weins Rose under fire. Allt kommer inte bli läst i maj, men förhoppningsvis något.

May good books be read.

1 kommentar:

  1. Jag längtar också efter den där boken som bara suger tag och är grymt bra. Har ät så mycket 3:or på sista tiden, helt ok men inte mer än så.

    SvaraRadera