söndag 22 juli 2012

Min första bokbloggsjerka

Jag kikade in hos Tina och såg att hon även den här helgen deltar i Annikas bokbloggsjerka. Datumen lyste emot mig och jag insåg att jag under denna jerka faktiskt fyller 25. Det lät väldigt vuxet (men jag har fortfarande ungdomsrabatt!!! ett år till!!!) och jag tänkte: "Att vara med i jerkan är något vuxna bloggare gör. Kanske ska jag prova?"

Så här går det till:
Varje vecka ställer Annika en fråga som de bokbloggare som vill svarar på och sen kan man hoppa/jerka runt bland deltagande bloggar och se vad andra svarat. Ett sätt att utöka sin bekantskapskrets, få nya tips och lära känna sig själv och andra bloggare. Så här går det till lite mer exakt, beskrivet av Annika själv.

Veckans fråga:
Om du fick välja, vilka böcker skulle du vilja se publicerade redan IDAG och varför?

Sarah Dessens nya bok kommer lagom till nästa sommar, men vad är det för fel på den här sommaren? Kan den inte komma idag? Sand mellan tårna, kärlekspirr i hela kroppen och den magiska tiden som är sommaren mellan gammalt och nytt...
Den senaste titeln, efter en hel del hattande, är The Moon and More. Så du, The Moon and More, får gärna dimpa ner i min brevlåda redan idag. För att jag älskar Sarah Dessen och hennes finstämda berättelser och underbara karaktärer. Däribland hennes boys förstås.

Sen kan man väl också få drömma om Book Eight? Varför? Därför.

5 kommentarer:

 1. Åh Sarah Dessen, där har jag kommit av mig i att beta av listan med hennes böcker. Då kanske jag hinner läsa de jag har kvar tills nästa år när hennes senaste bok kommer ut. Senast (i april) läste jag This Lullaby- en besvikelse faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Sv: Ja, City of Heavenly Fire blir sista TMI boken, dock kommer den inte ut förrän 2014.
  Om du bara vill läsa en så skulle jag nog ta TMI, i överlag så är dem bättre (även om Clockwork Prince (bok 2 i TID) är en av Clare's bästa böcker), men jag rekommenderar båda. :)

  SvaraRadera
 3. Å jag som inte har läst något av Dessen än...skäms på mig :-) Skulle gärna vilja hinna göra det.

  SvaraRadera
 4. Varför inte en fortsättning med HPs barn tex!

  SvaraRadera
 5. Grattis!! Och det är sant, Sara Dessens böcker kan väl aldrig komma ut tillräckligt snabbt? ;)

  SvaraRadera