tisdag 7 augusti 2012

En enkät i brist på annat

Tydligen stannar inte bloggosfären för att jag är i OS-koma/läsmode/Dance Academy. Jag har ägnat lite tid åt att ögna ikapp aktiva bloggar. Till exempel Bokskadad varifrån jag hämtat den här enkäten med tillhörande bilder.The Loss Adjustor av Aifric Campbell. En vuxenbok! Har inte kommit så långt men tror att handlingen är typ "vuxen kvinna har av någon anledning svårt att släppa sitt förflutna + rockstjärna".Senaste böckerna jag köpte (eller beställde och lät mamma betala som födelsedagspresent, hm, det kanske inte räknas men aaanyway...) :
Epic Fail av Claire LaZebnik, Honey, Baby, Sweetheart och The Story of Us av Deb Caletti och My Life Next Door av Huntley Fitzpatrick.Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Nästa steg i min omläsning. (Chamber of Secrets som ljudbok gick över förväntan. Kanske ska ge ljudböcker chansen fler gånger. Stephen Fry läser väl alla ljudböcker som någonsin spelats in? Inte bara Potter?)Jag var tvungen att konsultera bokboken för det känns längesen jag grät. Brukar ha en gråtbok i månaden ungefär, men nu har jag inte haft någon gråtfest sedan mitten av juni när jag först vätte kudden över Nina LaCours Hold Still och sen The Absolutely True Diary of a Part-Time Indian. Hög tid för ny gråtbok - rekommendationer mottages!Alltså, Harry Potter är ju Harry Potter... Men också Trasig soppa av Jenny Valentine. (Vilket påminner mig om att jag läst många böcker utan att berätta om dem för er.)Juniläsningen Beautiful Disaster var uselhet av epic proportions och sedan dess har jag varit på en nivå där böckerna varit helt okej, inte fantastiska men definitivt inte något jag vill kalla "sämst".Second Chance Summer av Morgan Matson!!!
Varför vill jag läsa den? För att det är en sommarbok av Morgan Matson om en familj som försöker hantera en jobbig situation tillsammans.
Varför har jag inte läst den? För att personen som skulle ha lämnat tillbaka boken den 17 juli fortfarande inte lämnat tillbaka den. VEM GÖR SÅ????!!!! Inte otålig alls... Men jag har inte läst en enda recension. Kanske är den totalt värdelös?

3 kommentarer:

 1. Jag är också sugen på Matsons nya bok. Hoppas den som har den lämnar tillbaka den snart.

  SvaraRadera
 2. Hoppas också på att Matsons bok blir återlämnad så att du kan läsa (och ev. skriva lite om den här). Annars vill jag komma såpass långt att jag med kan lyssna på Stephen Frys högläsning av Harry Potter. Två år till! (Detta på grund av att jag måste läsa ut serien på svenska i sommar, sedan på engelska nästa år och sen för att jag kommer behöva en paus på ett år troligtvis.)

  SvaraRadera
 3. Hej Maria, älskar din blogg! Har nyss startat en egen bokblogg (punktebba.blogspot.se). Du verkar vara ganska insatt i bokbloggsvärlden och jag skulle uppskatta lite konstruktiv kritik, om du har tid. Tack i förhand!

  /.Ebba

  SvaraRadera