torsdag 4 juli 2013

Läs-A-Lot - dag 3 & 4... och 5 tydligen

Efter få lästimmar dag 3 och desto fler dag 4 kunde jag till slut förklara ytterligare ett mål uppnått. Jag övervann min vuxenboksfobi och läste ut en hel roman!


Curtis Sittenfeld är en av mina favoriter på vuxensidan, men jag hade glömt bort att hon skulle komma med en ny bok i början av juni. Desto trevligare överraskning när jag påmindes! Inköpsföreslog den för biblioteket och kunde hämta hem lagom till Läs-A-Lot. SISTERLAND var bra, men jag väntade hela tiden på att något skulle hända. Vilket var en viktig del av intrigen, men samtidigt... Ja, lite svårt att beskriva. Och väldigt vuxen på ett småbarnsföräldervis.

Idag, den femte dagen, trodde jag inte jag skulle läsa alls. Klockan hann bli åtminstone 16 innan jag tog tag i en bok. Egentligen hade jag tänkt ta en omläsning, men beslutade mig istället för att ta hyllvärmaren som väntat på sin tur sen bokmässan 2011. Och efter en uppladdning på nästan två år slukade jag till sist Ester Roxbergs ANTILOPER på några få timmar. Deppig men snabbläst.


Vad innebär detta för MÅLEN?

 • läs en hyllvärmare
 • läs om en bra bok
 • läs en vuxenbok
 • läs en bok på svenska

 • Ser bra ut! Hinner definitivt en till, kanske två beroende på vad jag väljer. Tror det blir LOVE AND OTHER PERISHABLE ITEMS som omläsningsbok trots att jag läste den så sent som i februari.


  1 kommentar:

  1. Kul att se att det går så toppenbra för dig! :D

   SvaraRadera