onsdag 25 juni 2014

7 dagar av intensiv läsning

Det är sommar och ska återigen läsas a lot. Det ska twittras under #läsalotsommar2014, det ska väckas läslust, avverkas dammiga bokhögar och lässpurtas för att vinna priser och det ska läsas, läsas och läsas.

Nelly och Jenny håller i en läs-a-lot där tanken är att du som medverkar ska ta itu med de där böckerna som du egentligen borde ha läst för längesen. Skämshögen om du så vill. Böckerna som hela tiden skjutits på framtiden och skuffats undan till förmån för nya frestelser. Om du har några sådana är väl det här ett lysande tillfälle att faktiskt läsa dem och samtidigt känna av gemenskapen och peppen när du vet att hela Sverige bakar läser samtidigt som du gör det.

Om du anmäler dig hos Nelly eller Jenny har du dessutom chansen att vinna priser, men all sådan information hittar du naturligtvis bäst hos Nellons bokblogg och Jennys bokstavliga vardag där mer info kommer att dyka upp och du kan ställa eventuella frågor.

5-11 juli är det dags så det finns gott om tid att gräva fram böcker ur bokhyllornas djup och vindsförrådens skrymslen eller kanske låna hem den där boken som du tänkt läsa i evigheter men fortfarande inte läst.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar