måndag 28 maj 2012

Vill du ha ett recensionsexemplar? En slags utlottning.


Totalt oplanerat sammanfaller inlägg #300 med min lilla bokutlottning. Så bra det kan bli ibland!

Så här är det:

Jag har: ett ex av Elizabeth Eulbergs Prom & Prejudice som är en moderniserad ungdomsversion av Jane Austens Stolthet och fördom.

Jag skulle vilja: att någon som inte läst originalet och helst inte heller sett någon filmatisering läser den och ger mig sin bild ur ett oinsatt perspektiv.

(Själv låg jag nämligen mest och intresserade mig för hur Eulberg använt ursprungshistorien och det skulle vara kul att höra vad någon som inte har superkoll på Darcy och mr Collins och de olika turerna.)

Så om du inte har läst Stolthet och fördom men vill läsa Prom & Prejudice och skriva lite om den på din blogg eller min - lämna en kommentar på det här inlägget.

Om du vill ha en bok till kan du titta på min bokhyllerensning och välja en av böckerna så skickar jag med den som bonusbok. Hittar du någon som passar så skriv med den i kommentaren.(Titlarna länkar till adlibris produktbeskrivningar av böckerna.)

BOKHYLLERENSNING

The Education of Hailey Kendrick
The Fine Art of Truth or Dare

The Geek Girl's Guide to Cheerleading

Du kan fundera och ångra dig så mycket du vill, men bestäm dig innan lördag midnatt. På söndag lottar jag fram en vinnare om det är fler än en som är intresserad. Se till att jag kan hitta dig genom din kommentar (via bloggidentitet/mailadress) så att jag kan få tag på dig och din adress om du vinner.

(Om du har läst Stolthet och fördom men vill vinna Prom & Prejudice kan du naturligtvis ljuga, men det skulle vara lite trist.)

11 kommentarer:

 1. Roligt! Jag vill läsa Stolthet och fördom i sommar men har även spanat in den här :)
  Att få The education of Hailey Kendrick vore också kul om man vann!

  Min mail: andilove@hotmail.se

  SvaraRadera
 2. Jag skulle väldigt gärna läsa Prom and Prejudice och skulle jag råka få den så vore jag även intresserad av The Geek Girl's Guide to Cheerleading (:

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag har inte lästa "Stolthet och fördom" (men ska göra det någon gång i framtiden). Det skulle vara superkul att vara med i din utlottning. Dessutom verkar "The Fine Art of Truth or Dare" vara en intressant bok.

  Kommer att tipsa om utlottningen på min blogg lite senare ikväll.

  SvaraRadera
 4. Du är så himla generös :)

  Har inte läst Prom & Prejudice, inte heller sett någon filmatisering, så hade gärna läst och gett mina tankar om den här boken. Är även väldigt nyfiken på Hailey Kendrick :)

  SvaraRadera
 5. Jag har inte läst stolthet & fördom (håller mig ganska kategoriskt ifrån klassiker öht), ej heller sett filmen. Har inte helt koll på vad den handlar om heller, men tror att det är typ... ganska mycket dans, ganska mycket klänningar, och typ... är det i den här det är arrangerat äktenskap men hon är egentligen kär i någon annan? Och så är det JÄTTEMÅNGA olika danser/baler där de... dansar. Och typ.. vet inte, den tidens motsvarighet till hångla i hallen? HAHAHA alltså jag har verkligen INGEN koll?! Känner att jag blandar ihop det lilla jag hört om alla Jane Austens böcker och Downtown Abbey. Vill läsa boken iallafall! Kan lätt ge recension på den också. Kommer ha en vecka i sommar utan tillgång till dator, så jag kommer väl hinna både läsa boken femton gånger och skriva en skitlång analys...

  SvaraRadera
 6. Hejj! Jag är en bokälskare som varje dag läser någon bok. Jag har dock aldrig läst prom & prejudice och för att va ärlig hade jag aldrig hört talas om den förut.. Jag läser den gärna och ger gärna en recension/analys på den sedan och kommer att läsa den så fort som möjligt. Och om jag vinner skulle jag gärna vilja ha the education of Hailey Kendrick!
  Du når mig genom att kommentera på min blogg ( har dessvärre tagit en paus från bloggandet men kollar den så jag ser om du kommenterar). MVH Sofie.

  SvaraRadera
 7. Jag har dålig koll på stolthet och fördom, känner bara till berättelsen i ytterst grova drag. Däremot så älskar jag retellings av historier, oavsett om jag läst originalet eller inte. Så den här boken låter alldeles underbar, och jag är gärna med i din utlottning. :) Om jag vinner är jag även intresserad av "The Fine Art of Truth or dare".

  Min email är: ahlinn_gson@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Åh jag skulle verkligen vilja vinna Prom & Prejudice. Stolthet och fördom har jag aldrig snubblat över på något sätt, inte vad jag vet om. Tidigare har de inte varit den typ av böckersom jag läser men försöker vidga mina vyer med mer chik-lit, fantasy osv(Insåg att det mest står deckare i mina bokhyllor..)
  och om jag vinner skulle jag även vilja ha The Geek Girl's Guide to Cheerleading.
  Jag skulle recensera boken på min bokblogg och/eller på din det spelar inte så stor roll :)
  Vad kul att jag hittade en till jätte bra bokblogg, hit kommer jag återvända måste bara lägga till den på bloglovin :)

  SvaraRadera
 9. Jag skulle gärna vilja läsa Prom & Prejudice. Jag har alltid sagt att jag ska läsa stolthet och fördom någon gång, men det har inte blivit av än. Så jag kan lika gärna börja med denna :) The fine art of truth and dare verkar också intressant :)

  nossahojj@yahoo.se

  SvaraRadera
 10. Jag har läst Prom & Prejudice och gillade den. Men sen hade jag INGEN koll på originalhistorien heller så på så sätt blev det ju mycket mer spännande =)

  Ska recensera den på min blogg så småningom men ligger lite efter i recensionerna :P

  SvaraRadera