tisdag 2 oktober 2012

"Problem"

Den här bilden är lite suddig, men den funkar för att visa vad jag vill visa. Min bokhylla. Storleken på min bokhylla.


Den är inte större än så. Två hyllplan. Bristen på utrymme var tänkt att förhindra att jag köper på mig en massa böcker som jag sen måste bära med mig när jag flyttar härifrån. Det har inte hindrat mig från att skaffa ungefär två tredjedelar av den där samlingen efter att jag flyttat hit. Och det hindrade mig tyvärr inte från att släpa hem ännu fler böcker från bokmässan.


DE FÅR INTE PLATS! Myrstacken och The Double Life of Cassiel Roadnight som jag inte kunde låta bli att köpa efter att ha varit på Jenny Valentines seminarium. An Abundance of Katherines som jag förstås tänkt köpa men kunnat få tag på billigare på nätet, men det var ju 3 för 2 på The English Bookshop. Bilder som inte angår mig och Vi måste börja med orden hade jag inte tänkt köpa och jag hade inte planerat att gå på seminariet där författarna Felicia Stenroth och Kristian Johannesson debutantigt trevande pratade om klasslitteratur. Och så köpte jag I begynnelsen var Bob av Meg Rosoff eftersom jag fingrat på den förut och X Publishing också hade 3 för 2.

MEN NU DÅ? Jag blir tvungen att bära ner några i förrådet för att göra plats. Jag blir också tvungen att sluta köpa böcker.


3 kommentarer:

 1. Man kan aldrig få för många böcker och det enda rätta att göra i det här läget är att KÖPA EN STÖRRE BOKHYLLA!!! :-D

  SvaraRadera
 2. Jag har samma problem som du att jag inte får plats i min bokhylla. Hade två st och fick i julas köpa en tredje. Nu är även den full och jag har börjat trava böcker uppe på.
  Det enda rätta är att sluta låna och köpa böcker, läsa och göra mig av med böcker jag läst men inte vill ha kvar (tex. lämna i bokbyteshyllan på jobbet). Men det finns så mycket böcker jag vill ha/får att jag inte hinner med detta utan det svämmar över.

  SvaraRadera
 3. Hade två hyllplan från början jag med! Men sen övertalade jag mina föräldrar att köpa en större ordentlig bokhylla åt mig när det började bli för överfullt!

  Sv: Nu när jag fick reda på att Easy finns i paperback så tror jag att den kommer med i nästa bokbeställning, så då lär det komma upp en recension! Åh, Going Bovine har jag varit nyfiken på ett bra tag, ser fram emot din recension! :D

  SvaraRadera