torsdag 26 januari 2012

1 av 150 000

Sitter och sneglar på mitt nykomna ex av John Greens The Fault in Our Stars. Signerat med blå penna som typ 3% av de 150 000 signerade försättsbladen är. Ska vänta med att läsa till imorgon. Men Green har på kort tid seglat upp och blivit en av mina favoritförfattare/favoritpersoner så det kliar i fingrarna.

I paketet låg också The Statistical Probability of Love at First Sight, The Geek Girl's Guide to Cheerleading, How to Say Goodbye in Robot och The Education of Hailey Kendrick. Hur rättfärdigar jag inköpet av fem nya böcker?
   Jo, två av dem (The Fault in Our Stars och How to Say Goodbye in Robot) räknas som julklappar. En (The Education of Hailey Kendrick) är present till mig själv för att ha klarat av halva min utbildning. The Geek Girl's Guide to Cheerleading är uppmuntran inför andra halvan och The Statistical Probability of Love at First Sight är belöning för VG:t på förra kursen.

Vilka ursäkter använder du när du unnar dig ett bokköp?

2 kommentarer:

  1. Min senaste ursäkt är att jag måste uppdatera mig på modern tysk skönlitteratur och att utbudet av det på biblioteken här omkring är lite för dåligt...

    SvaraRadera