söndag 15 januari 2012

Söndagssexan - tävlingar, strandläsning och vattenpolo

1. Boktycke startar idag en tävling som kräver lite tankeverksamhet och uthållighet. Kul för alla som tävlar och finfint pris för den som vinner. Anna presenterar tävlingen HÄR.
   En annan Anna har utlottning på sin blogg Reading this World. Jag har fortfarande inte kommit fram till vilken bok jag helst vill ha om jag vinner. Inlägget där du kan välja bok och anmäla dig nås genom den HÄR LÄNKEN.

2. Skulle ju hänga med John Green i helgen, men suget efter ett återbesök i Cousins Beach blev för stort. Ibland bara måste man liksom. Så nu har jag läst de första två och gett mig i kast med tredje boken för att se om den inte hade några försonande drag ändå. Jenny Han - Belly, Conrad, Jeremiah. Sommar, sommar, sommar.

3. Dagen sport: vattenpolo. Bokkopplingen är kanske inte uppenbar, men efter dagens JSM i vattenpolo satt faktiskt (tror jag) det förlorande lagets superbesvikna tränare och läste en bok. En biblioteksbok dessutom. Intellektuell sport, vattenpolo.

4. Dagens sport II: volleyboll. Ganska säker på att jag läst en bok där det förekom volleyboll, men kan inte erinra mig vilken. (Eller så har jag bara haft en väldigt o-bokig vecka och får kämpa för att få ihop sex bokrelaterade saker.)

5. Sarah Dessen har börjat skriva på bok nummer 11. Jippi! Hon har också intervjuats av Claire Zulkey (vars bok An Off Year finns med på min läslista).

6. Nu måste jag gå och köpa en ny lampa till min sänglampa så att jag kan läsa ikväll. Fönsterlampan fick hoppa in i natt och gjorde ett helt okej jobb, men nu längtar den tillbaka till sin fönsterplats.

2 kommentarer:

  1. Punkt 5 = LÄNGTAR redan massor.

    SvaraRadera
  2. Ja, med STORA bokstäver, verkligen! Höll på att få en mindre hjärtattack när hon skrev på bloggen att hon funderat på att sluta/ta en paus efter 10 böcker. Nej, Sarah, det accepterar vi inte! Lyckligtvis hittade hon skrivsuget igen!

    SvaraRadera