torsdag 31 januari 2013

Hur går det för er i Boktyckes tävling?

Ni är väl med?! Den är jätterolig! Även om det är kul med lämna-en-kommentar-och-tipsa-om-tävlingen-på-din-blogg-utlottningar (i alla fall om man vinner (vilket aldrig har hänt) eller upptäcker nya bloggar man vill följa (vilket har hänt)) så är det något speciellt med tävlingar där man får jobba lite.

Den här gången är det alltså Anna som har EN TÄVLING för att fira bloggens 2-årsjubileum. Upplägget är spännande genom att man hela tiden tar sig vidare med hjälp av svaret/lösenordet från en fråga till nästa och man vet aldrig när det kommer att ta stopp. Jag har kommit en bit och vissa frågor kräver helt klart mer jobb än andra, men det beror väl lite på hur bekant man är med böckerna i fråga och/eller Annas blogg. Som tur är finns det fortfarande tid kvar att fundera på klurigheter; tävlingen avslutas den 8 februari.

Jag gillar den här tävlingen så mycket att jag inte tipsar er om den för att få mer bokpengar om jag vinner. Jag tycker helt enkelt att ni ska testa den för att Anna har lagt ner tid och energi på att fixa en tävling som är rolig även för alla som inte vinner. På ett beroendeframkallande och frustrerande sätt.

Grattis till två fina bloggår, Anna!

1 kommentar: