onsdag 16 januari 2013

Under min zinkhink a.k.a På min bokpall


Min återkommande onsdagsgrej är På min önskelista där jag skriver om böcker jag vill köpa/låna/läsa, kommande såväl som redan utgivna. Jag gillar önskelistan, den ger mig lite koll på vad jag vill läsa och om du brukar dela min boksmak är det förhoppningsvis intressant för dig att veta vad jag är nyfiken på.
Men för några veckor framöver tänkte jag pausa listan (som i ärlighetens namn varit pausad ett tag, men nu är det officiellt) och istället fokusera på böcker jag faktiskt äger men inte läst. Ett försök att hitta tillbaka till entusiasmen som fick mig att köpa dem från första början.

Jag väljer att kalla det här inslaget På min bokpall. Och sanningen är att jag har en pall där jag brukar lägga böcker jag planerar att läsa, biblioteksböcker oftast, men om du kom hem till mig just nu skulle du bara hitta annat skräp där. Så det är en lögn att bökerna faktiskt ligger på min bokpall. De står i min bokhylla. Men I min bokhylla kan lätt förväxlas med andra fenomen (som I min bokhylla) och Mellan mina fönster/Ovanför min TV/Under min zinkhink (där bokhyllan/böckerna befinner sig) skulle kunna vara förvirrande.

Aaanyway, på min (metaforiska) bokpall denna vecka:

THOU SHALT NOT ROAD TRIP av Antony John 

Den här boken har jag redan skrivit om på min önskelista så du kan läsa mer där för det mesta stämmer fortfarande (bortsett från att jag faktiskt köpte den inbunden när jag hade lite rabatt på Adlibris).
Jag har läst ungefär fem sidor och tycker att det verkar lovande. Hallelujah!

2 kommentarer:

  1. Jag har också en bokpall, eller ja den är mer en sackosäck (eller hur man nu stavar det) och den är full med böcker. Men varje gång jag ska välja en bok blir det ändå alltid från bokhyllan för man ändrar sig ju hela tiden. XD

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är märkligt det där! :) Man kan inte ens följa sina egna "regler". Och nu kommer jag nog att hoppa in i City of Ashes så... en annan gång, bokpallen, en annan gång...

      Radera