måndag 14 januari 2013

Lite om en bok: EPIC FAIL

Bla, bla, bla handling:

Elise har just flyttat till Los Angeles med sin familj. Derek är hollywoodprinsen på den snobbiga privatskolan där Elise och hennes syster just börjat. Det är en Big Deal att Darcys föräldrar är hollywoodkungligheter, till och med Elises mamma som minsann behandlar alla lika gushar över det faktum att Elise och Darcy, jag menar DEREK, lunchar. Men det är inte så mycket att imponeras av egentligen. Derek är ganska snorkig och Elise föredrar Webster Grant som är charmig och långtifrån lika stel som Darc- Derek. Dessutom tycks Dar- Derek hata Webster. What's up with that?

Ja, det här är alltså Stolthet och fördom i ännu en tappning, den här gången av Claire LaZebnik. Det är inte särskilt BRA, men underhållande på samma sätt som en ostig amerikansk high school-film kan vara det. Extra plus för Elises mamma/mrs Bennet som är en av litteraturhistoriens jobbigaste karaktärer. Minus för att en minst lika jobbig karaktär, Mr Collins, saknas.


Nu måste jag se dagens avsnitt av The Lizzie Bennet Diaries för än är inte dagen kommen då jag tröttnat på P&P-tolkningar. Bing Lee!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar